Homer
Novajlija

|
 |
« Odgovor #1 poslato: Септембар 24, 2009, 06:04:53 » |
|
Učiteljica pita decu: "Šta znači reč OČIGLEDNO?" Javlja se mali Marko : - Pa, učiteljice, evo ovako... Moj tata vozi mercedes, mama vozi opel vektru, a baka vozi džip - OČIGLEDNO - mi imamo para! Učiteljica : - Bravo, Marko, odlično si ovo objasnio! Da vidimo dalje, ko se javlja? Perica! Ajde, Perice, objasni nam ti, šta znači reč OČIGLEDNO? Perica: - Moja baka svako jutro ide na livadu. Ispod leve miške nosi Algemajne Cajtung, a ispod desne Vašington Post. Učiteljica (zbunjeno) : - I onda, Perice? Perica: - Pa, ništa. Baba ne zna nemački, a nema ni pojma sa engleskim - OČIGLEDNO - ide da sere.
Učiteljica pita: - Marice, šta je to malo, belo, ima dve noge i perje? - Kokoška! - Tačno, ali mogla je biti i guska. Učiteljica pita Dušana: - Šta je to malo, crno, ima četiri noge i rep? - Mačka! - Tačno, ali moglo je biti i kuče. Pita Perica: - Učiteljice, učiteljice, šta je to veliko i tvrdo kad ga staviš u usta, a malo i smežurano kad ga izvadiš? Učiteljica pocrveni i tresne mu šamar. Na to će Perica plačnim glasom, trljajući obraz: - Tačno, ali mogla je da bude i žvaka!
Poštar zvoni na vrata otvara mali Perica: - Zdravo sine stigli računi! - Mama došao čika poštar, jel imaš para ili da idem opet da se igram?
|