|
DD
|
 |
« poslato: Јун 07, 2009, 02:38:02 » |
|
Šta je pubertet? ''Pa ne znam tačno šta je pubertet,ali znam šta je biologija, psihologija i genetska analiza!!!!!!!!!!!!
Ljubav je..kad..kad ti drnda srce !!
Gde je lepše živeti - u selu ili u gradu? - Ja mislim na moru. :-)
Kako se zovu ljudi koji žive na selu? SEOCI
Šta je to problem? Pa problem je kad mama kaže da je veliki problem i ja onda dobijem batine!
Kako se zove čovek koji radi na pumpi??? -Benzioner
Kako se zove muška sekretarica? Pa evo na primer može da se zove Marko
Kako se zovu ljudi koji žive u Africi?...........Kinezi... A ljudi koji žive u Americi?...Nisu Turci...nego..............ŠPANCI!!!
Je li tvoj deda možda penzioner? - Ne, on ne trenira nikakve sportive
Razlika između sela i grada? Paaaa u selu je trava cela, miiiiislim iz jednog dela, a u gradu je isprekidana
Šta je brak? Brak je kad momak i devojka odu prvo u crkvu, a posle u banku ili poštu, nisam baš siguran. I šta su oni posle toga? Pa baba i deda!!
Kako izgleda neko ko se zaljubi? -Pa moras da se naparfimišeš, da se obriješ, da uzimas žilet i napraviš ovako kosu kao jež da izgledaš kao frajer i da imas zlatan zub!
A zašto si se ti zaljubio u tu devojčicu? -Pa jako je lepa, ima dugu kosu i slaže mi se uz mene! -Ima lepu odeću, može da se lepo obuče i ima svoj stan.
Kredit - To je ono u telefonu. Kada ti se potroši a ti uključiš punjač i imaš kredit. - Moja mama trazi od tate da joj da na kredit platu jer je ona ta koja je završila fakultet.
Šta je to politika? -Ima nekoliko vrsta. Jedna su neke novine pa se čitaju, a druga je kao kolač. -Kolač? -Da, to meni moja mama ponekad daje. Unutra ima čokolada a ponekad i spolja ima čokolada. -A ko su političari? -To su ljudi koji prave politanke.
Bogatstvo - Moja mama baš voli pare. Volim i ja i nikom ih ne dam. - To je kad kupuješ sve pa ti opet na kraju bude dosadno
Psiholog - Ti si psiholog ako nekoga hipnotišeš. - On pomaže ljudima. Daje savete. Npr da ne jedeš nešto bajato. - On te pita jel znaš TO i ako ne znaš onda ne možeš u školu jer ne znaš šta je TO. - Liči mi da je jako star i da je jako glup.
Reklame - One služe da ideš da piškiš ako ti se piški.
Venčanje - To je kad nađeš momka da se udaš ali prvo moraš kao moja tetka da ga varaš
Ljubomora - I ja sam nekad ljuboromomoran...a ne mogu to bre da kažem ja.
Kako se zovu ljudi koji rade u banci - Pa ne znam, nisam ih pitala.
Šta je benzin? " Pa...to je neka masnoća koja se sipa u kola da bi radio brže njegov organizam "
Da li voliš životinje? - Volim..pile,prase. Krilce od pileta mi se najviše sviđa!
Država je jedna zemlja... gde ljudi žive... tu moze i ponekad da raste cveće ili seno... može paprike i ostale salate...
PRIBOR ZA JELO??? "Ne znam šta je pribor al znam šta je jelo" "Pasulj ,grašak,supa ,džem " "To je ono sto služi da ljudi ne bi bili prase " "Viljuškaaa,kašikaaa,nožž,viljuška"
Prezime služi da se ljudi ne bi zvali sa 'ej "
Reklame služe da se glumci odmore
Da li muškarac može da obavlja posao sekretarice? -Može!! -Kako se zove muška sekretarica? -Hm..pa na primer..Marko
Šta je to politika? -hm... meni je tu nesto sumnjivo...
ŠTA RADI MATIČAR? -Matičar radi nešto romantično. -Uči decu matematici. -Matičar je kao neki čovek što ispituje mlade. -On kaže: "Samo malo sačekaj da ovog supruga i ovu ženu nešto pitam pa ću onda da potpišem". -A rekla si na engleskom? -Pita da li pristaje ti i on. On kaže "da" i onda bude aplauz. Onda pita devojku "da li ti pristaješ da se udaš za njega", ona kaže "da" i ponovo bude aplauz. To je jedna voćka. -To je kao za sreću. -Da bi žena shvatila koliko ga voli muž i da bi joj značilo to da će muž da uradi sve što je matematičar rekao.
Stjuardesa služi ljude u avionu da ne bi oboleli od gladi.
Šta je karakter? - To je sport. moj brat je karakterista. - To sam video u zooloskom vrtu. ima rogove, ali nema rep.
Šta je pubertet? - Neizlečiva je to bolest i doba kad ti brkovi porastu preko noći. - To je kad prestaneš biti devojčica i slobodno možeš da se šminkaš - Kad sam sa dedom stalno pričamo o devojkama iz tog puberteta
Kako se prave bebe? - One se prave od babica u porodilistu. - Sramota me da kažem jer je to bezobrazan posao. - Prave se noću zato žmure kad se rode. - To je jedan glupav posao za koji se prima dečiji dodatak. - Bebe se prave od rode ili od kupusa. Kako ko voli. - Bebe se prave kad si dobar pa ti rode brata, a onda je on glavni pa si džabe bio dobar.
Šta je droga? - Moj deda se drogira. on je dijaboličar i svaki dan daje sebi drogu iz šprica.
Šta je aerobik? - To je stočni aerodrom. - Kad trčiš uz muziku a nisi balerina. - Da bi dobio aerobik moraš biti puno debeo. - U to veruju samo ružne tete.
Gde je Amerika? - To su oni što ne znaju gde je Srbija. - Tamo su živeli kauboji i indijanci, ali su se poubijali pa sad žive samo glumci.
Za šta služi kompjuter? - On služi da mama i tata ne spavaju više zajedno
Ko je bio Ivo Andrić? - On je bio zidar i napravio je najveći most na Drini, al mu nisu platili.
Šta je kloniranje? - To je kad se klovn nervira. - To se radi na ovcama, a posle će na nama.
Šta je mafija? - Kad se kradu trešnje to nije mafija.
|